تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی شهادت «شیخ خضر عدنان»

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی شهادت «شیخ خضر عدنان» بیانیه‌ای صادر و در آن تأکید کرد: نشانه‌های واضحی از استیصال و درماندگی همه‌جانبۀ رژیم موقت صهیونیستی در مقابل مبارزان فلسطینی نمایان شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۱ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی شهادت «شیخ خضر عدنان» بیانیه‌ای صادر و در آن تأکید کرد: شهید «شیخ عدنان» به فریاد بلند مظلومیت در گلو خفتۀ فلسطین و شهدای گرانقدر آن در جهان بدل شد.  

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

صحنۀ مبارزات‌ و مقاومت اسلامی‌ فلسطین‌؛ بار دیگر شاهد شهادت یکی دیگر از فرزندان غیور و مظلوم و از رهبران برجستۀ خود در آن سرزمین مقدس بود. شهید بزرگواری که‌ با قلبی‌ سرشار از ایمان‌ و اخلاص‌ برای‌ دفاع‌ از سرزمین و خانه و کاشانه، هویت و اعتقادات خود، مجاهدت‌ ‌می‌کرد به‌ دست‌ غاصبان‌ خونخوار و آدمکش‌ صهیونیستی دستگیر و پس از تحمل سال‌ها زندانی و شکنجه و پس از اعتصاب غذای طولانی مدت در زندان‌های مخوف رژیم موقت و کودک‌کش صهیونیستی به‌ فوز عظیم شهادت رسید.

مجاهد مؤمن‌ و شجاع‌ «شهید شیخ خضر عدنان» از رهبران برجستۀ جنبش جهاد اسلامی، یکی‌ از چهره‌های‌ درخشانی بود که زندگی و حیات خویش را در راه نورانی آزادی قدس و اعتقادات و ارزش‌های والای انسانی ـ اسلامی و جهاد مقدس‌گذاشت و بالاخره، پس از سال‌ها مجاهدت، مقاومت و مبارزه با درجۀ رفیع شهادت به دیدار حق شتافت. شهید شیخ خضر عدنان در طول زندگی خود بارها توسط صهیونیست‌های غاصب، ظالمانه بازداشت شد.

با این اقدام قاطع و صبر و مقاومت جانانۀ خود در اعتصاب غذا؛ این شکل از اعتراضات را به‌عنوان شکلی مشروع از اعتراض احیا کرد. شهید «شیخ عدنان» به فریاد بلند مظلومیت در گلو خفتۀ فلسطین و شهدای گرانقدر آن در جهان بدل شد.

به برکت خون مطهر شهدای گرانقدر فلسطینی و مبارزه و ایستادگی مردم قهرمان فلسطین و دعای مادران و زنان و دختران مظلوم و بی‌پناه سرزمین‌های اشغالی؛ امروزه نشانه‌های واضحی از استیصال و درماندگی همه‌جانبۀ رژیم جعلی، منفور و موقت صهیونیستی در مقابل مبارزان فلسطینی بیش از هر زمان دیگری نمایان شده و به زودی آرمان آزادی قدس، با محو کامل این غدۀ سرطانی؛ محقق خواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن تجلیل از مقاومت عزتمندانه ملت مظلوم فلسطین در برابر اشغالگری و جنایات ضدبشری رژیم غاصب صهیونیستی، شهادت این مجاهد فلسطینی را به خانواده این شهید، ملت و گروه‌های مقاومت، به ویژه جنبش جهاد اسلامی فلسطین تسلیت گفته و وجود چنین انسان‌های با ایمان، استوار و خدامحور را بزرگترین سرمایه جهاد با نظام کفر و شرک جهانی دانسته و یقین واثق دارد سیره مبارزاتی این شهید که همواره آرمان خود را در آزادی قدس سیره اباعبدالله‌الحسین (ع) و اهل بیت عصمت (علیهم‌السلام) قرار داده و همواره در مسیر مبارزات خود بیان می‌کرد: «إن لم تکن حسینیًّا علی طریق الشّهادهْ فکن زینبیًّا وهذا طریق الإعلام والتبلیغ، وهذا أقل ما نقوم فیه بالدفاع عن أرضنا و مقدساتنا تضمین‌کننده پیروزی مبارزان فلسطینی خواهد بود.

(ان‌شاءالله)/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار